پاورپوینت درمورد بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی
فایل پاورپوینت درمورد بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.
دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش ) قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : تعداد اسلاید : 29 صفحه عنوان تحقیق: بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو میباشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیهای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد میباشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوریهای مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد.در مقابل بیماریهای ویروسی مانند IHHN و دیگر پاتوژنها مقاومت بالایی دارد (Addison et al., 2004). گرانترین بخش غذا پروتئین آن میباشد که سطوح بالای پروتئین حیوانی بر بازده اقتصادی تولید تاثیر تعین کننده دارد (Kucharski and Da silva‚ 1999).براساس بررسیهای انجام شده میزان پروتئین مورد نیاز برای میگوی ...
Web Results
پاورپوینت درمورد بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای ...
14849qsza.9i8.ir
پاورپوینت درمورد بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی ...
دانلود مقاله سیستم های اطلاعات
125583iqkc.0y0.ir
... بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی ...
بایگانیها مقاله خلاقیت ریاضی - رایان فایل
rayanfile.gigfa.com/tag/مقاله-خلاقیت-ریاضی
... درمورد بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی ...
پرسشنامه عملکرد و انگیزش یادگیری
402768vmps.0y0.ir
... بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی ...
تحقیق در مورد آیین زرتشی در ایران 11 ص - 7y7
7y7.ir/تحقیق-در-مورد-آیین-زرتشی-در-ایران...
لینک دانلود و ... در قرن نهم میلادی بزبان پهلوی نوشته شده می بینیم ، نه تنها مشتمل بر ...
تغذیه, تحقیق,پاورپوینت,مواد غذایی, ضددرد,عسل,تکنولوژی ساخت ...
baranfile.rozblog.com/post/126
پاورپوینت بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی.
شیلات( وبلاگ شخصی دکتر عسکری ساری)
askarysary.blogfa.com/8902.aspx
بررسی آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب ومیزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی ...
ویدیوهای آموزشی کروماتوگرافی گازی دپارتمان شیمی و بیوشیمی ...
94545lshn.9rton.ir
... بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی ...
نشریه علوم و فنون دریایی:مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و ...
https://search.ricest.ac.ir/ricest/showjournal.aspx?id=954
... رشد و درصد بازماندگی میگوی ... جیره بر رشد، بقا و برخی شاخصهای همولنف میگوی وانامی ...
عناوین پایان نامه های رشته شیلات
payannameha.ir/?p=863
... و بررسی اثر متیل جیوه بر ... جیره غذایی بر رشد و ... شوریهای متفاوت آب ...