آبتین فایل

مرجع دانلود فایل

آبتین فایل

مرجع دانلود فایل

طرح کسب و کار صنایع تزئینی و غیر تزئینی (سال 96)

طرح کسب و کار صنایع تزئینی و غیر تزئینی (سال 96)

فایل طرح کسب و کار صنایع تزئینی و غیر تزئینی (سال 96) را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 81   صنایع تزئینی و غیر تزئینی مقدمه ارسباران به خاطر ویژگیهای خاص خودش منجمله عشایری و کوهستانی بودن باعث تنوع زیاد صنایع دستی شده است که در این پژوهش به تعدادی از آنها اشاره‌می شود. در ارسباران علاوه بر فرش و ورنی که بیشتر جنبه صادراتی به اروپا را دارد و نیز علاوه بر جاجیم و گلیم که مصرف خانگی دارد یکسری صنایع دیگری نیز هست که نحوه بافت آنها تا حدود زیادی شبیه بافت فرش و ورنی، جاجیم و گلیم است. با این تفاوت که آنها (گلیم، ورنی، جاجیم، قالی) را در اندازه کوچکتر و متناسب با نیاز خود یافته و به صورت خورجین و …‌می دوزند و یا به عبارت دیگری صنایعی که در صفحات بعد به آن اشاره‌می شود نحوه بافت آن بافت گلیم و ورنی و … است و علاوه بر اینکه نیاز خاصی را جواب‌می دهد و کار کرد خاصی را دارند جنبه تزئینی هم دارد که این صنایع در ذیل براساس کار گرد به چند بخش تقسیم‌می شود. الف - صنایع دستی که کار کرد حمل اثاث را دارند : 1 ) توبره نمک (نمکدان) 2 ) حیبه 3 ) یهرقاشی 4 ...
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کار آموزی نحوه پرداخت انواع وام به پرسنل نیروی انتظامی و چگونگی اعمال حساب آنها 49 ص

دانلود گزارش کار آموزی نحوه پرداخت انواع وام به پرسنل نیروی انتظامی و چگونگی اعمال حساب آنها 49 ص

فایل دانلود گزارش کار آموزی نحوه پرداخت انواع وام به پرسنل نیروی انتظامی و چگونگی اعمال حساب آنها 49 ص را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 51 صفحه  قسمتی از متن .doc :    دانشگاه آزاد اسلامی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رود هن گزارش کارآموزی نحوه پرداخت انواع وام به پرسنل نیروی انتظامی و چگونگی اعمال حساب آنها استادراهنما: جناب آقای محمد فراهانی دانشجو: شهرام رباطی رشته تحصیلی: حسابداری بهار 87 تقدیر و تشکر : با سپاس و تشکر از پرسنل محترم کلانتری 127 نارمک خصوصاً معاونت مالی سازمان جناب آقای علی رحمانی و سرپرست حسابداری مرکز آقای موسی ملک نیازی و دایره وام آقای امیر عظیمی و استاد راهنما محمد فراهانی که من را در این امر یاری نمودند و تقدیم به پدر و مادر عزیزم آنان که از هیچ زحمتی نسبت به من دریغ نکردند. فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده 1 فصل اول معاونت مالی: 6 مدیریت حسابداری مرکز 6 فعالیت اصلی مدیریت حسابداری مرکز 6 مبنای تهیه صورتهای مالی 8 موجودی جنسی: 8 دارای ثابت مشهود 8 محصولات تولیدی 9 چارت سازمانی: 10 فصل دوم دایره وام: 13 وظایف دایره وام 13 سیکل پرداخت وام در سازمان ات ...
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کار آموزی پتروشیمی بندر امام واحد کامپیوتر 26ص

دانلود گزارش کار آموزی پتروشیمی بندر امام واحد کامپیوتر 26ص

فایل دانلود گزارش کار آموزی پتروشیمی بندر امام واحد کامپیوتر 26ص را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 25 صفحه  قسمتی از متن .doc :    فهرست مطالب فصل اول: آشنایی با مکان کار آموزی. 1-1- آشنایی با مکان کارآموزی و تاریخچه آن 1-2-نقش واحد کامپیوتر در سازمان و شرح وظایف آن فصل دوم: موضوعات کاری واحد خدمات کامپیوتر مقدمه 2-1- برنامه ریزی 2-2- نرم افزار 2-3- شبکه 2-4- سخت افزار 2-5- نیروی انسانی 2-6- خرید نگهداری و از رده خارج کردن تجهیزات 2-7- تجزیه بهاء و برآورد هزینه پروژه ها پیوست ها پیوست 1: فرم های واحد کامپیوتر پیوست 2: چارت های سازمانی فصل سوم: کاربرد شبکه ویژگی های شبکه امنیت شبکه توپولوژی فایروال فصل چهار : بایوس چیست‏؟ آیا همه بایوسها یکسان هستند؟ چطور می‏توانم تشخیص بدهم که کدام نگارش بایوس را دارم‏؟ چگونه بایوس را باز کنم‏؟ کدام تنظیمها را در بایوس می‏توانم تغییر بدهم‏؟ چگونه با اطمینان خاطر از بایوس خارج شویم‏؟ چگونه بایوس خود را ارتقا بدهم‏؟ منبع ماهنامه ی ریزپردازنده . نقش واحد کامپیوتر در سازمان و ش ...
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کار آموزی کارخانه

دانلود گزارش کار آموزی کارخانه

فایل دانلود گزارش کار آموزی کارخانه را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 34 صفحه  قسمتی از متن .doc :    پیشگفتار فراورده های لبنی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که همگی از شیر تولید می شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. اما گاهی از شیر سایر پستانداران همچون بز، گوسفند، اسب و... هم استفاده می شود. با این که بسیاری از مواد غذایی کلسیم دارند، اما فرآورده های لبنی بهترین منبع کلسیم به شمار می آیند. بدن انسان کلسیم را برای ساختن دندان های سالم و استخوان بندی قوی استفاده می کند. قلب، ماهیچه ها و سیستم اعصاب برای انجام وظایف درست خود به کلسیم نیاز دارند . یک رژیم غذایی سرشار از کلسیم خطر بیماری های متعددی از جمله پوکی استخوان را کاهش می دهد. فرآورده های لبنی همچنین پروتئین، ویتامین های گروه Bو دیگر مواد لازم برای بدن نظیر سلنیوم، روی، فسفر، پتاسیم و منیزیم را تأمین می کند. شیر سرشار از ویتامین D است که به جذب کلسیم در روده کوچک کمک می کند. شیر کم چرب هم حاوی ویتامین A است که در شیری که چرب ...
ادامه مطلب ...

دانلود گزارش کار آموزی گوشت و فرآورده های آن 40 ص

دانلود گزارش کار آموزی گوشت و فرآورده های آن 40 ص

فایل دانلود گزارش کار آموزی گوشت و فرآورده های آن 40 ص را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 40 صفحه  قسمتی از متن .doc :    واحد سما گزارش کارآموزی استاد راهنما : جناب آقای محمد سلطانی دانشجو: نرجس داودزاده زمستان 1387 مقدمه: گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود. با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای برآوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود آمدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت می باشد. این صنعت با تغییرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع و دلچسب فرآورده هایی از آ ...
ادامه مطلب ...